روش های خشک کردن برگه زردآلو

روش های خشک کردن برگه زردآلو

روش های خشک کردن برگه زردآلو و همه چیز درباره ی آن

روش های خشک کردن برگه زردآلو و همه چیز درباره ی آن

بهترین روش های خشک کردن برگه زردآلو

زردآلو یکی از میوه های فصل تابستان است که خواص فوق العاده ای برای بدن دارد. این میوه سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی مانند: فیبر، پتاسیم، ویتامین های A و  C و… می باشند. زردآلو به دلیل دارا بودن ویتامین ها و مواد مغذی در درمان و جلوگیری از بسیاری از بیماری ها موثر می باشد.

و اما از آنجایی که این میوه در تمامی فصول سال یافت نمی شود؛ بسیاری از افراد اقدام به خشک کردن زردآلو و تهیه برگه زردآلو می نمایند. حال این سوال مطرح می شود که آیا زردآلو خشک شده نیز خواص مربوط ب زردآلوی تازه را دارا می باشد؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم بله میوه ی زردآلو را چه به صورت خشک و چه به صورت تازه مصرف کنید، از ارزش های غذایی فوق العاده ی آن بهره مند خواهید شد. زردآلوی خشک شده را می توانید تا دو سال در یخچال و فریزر نگهداری کنید و در هر زمانی از سال برگه زردآلو را مصرف کنید.
مسئله ی مهم دیگر روش های خشک کردن برگه زردآلو است. برای خشک کردن زردآلو و تهیه برگه زردآلو روش های مختلفی وجود دارد که در ادامه به آنها می پردازیم. با خشکبار ساوه همراه باشید.

روش های خشک کردن برگه زردآلو در منزل

قبل از اینکه به سراغ مراحل روش های خشک کردن برگه زردآلو بروید می بایست زردآلوهای مناسب را برای تهیه برگه زردآلو تهیه کنید. توجه داشته باشید که برای این کار باید به سراغ زردآلوهای رسیده بروید. یک زردآلوی رسیده دارای بافتی نرم و رنگ طلایی می باشد و در صورت لمس خیلی سفت و محکم نمی باشد. حال که زردآلوهای مناسب را تهیه کردید می توانید یکی از روش های زیر را برای خشک کردن زردآلو به کار ببرید.

  1. خشک کردن زردآلو در آفتاب

خشک کردن زردآلو در آفتاب

بهترین روش های خشک کردن برگه زردآلو

خشک کردن زردآلو در آفتاب یکی از طبیعی ترین روش های خشک کردن برگه زردآلو است که در گذشته انجام می دادند. در این روش پس از اینکه زردآلو ها را شسته و هسته ی آنها را جدا کردیم برای اینکه برگه های زردآلو پس از قرار گرفتن در معرض آفتاب سیاه نشوند، مقداری آب لیمو در آب ریخته و زردآلو ها را درون آن میریزیم.

پس از گذشت چند دقیقه زردآلو ها را خارج کرده و آنها را با فاصله درون سینی یا سبد توری میچینیم. بهتر است برای جلوگیری از نشستن گرد و غبار بر روی زردآلو ها یک پارچه ی توری روی سینی بیاندازید. سپس سینی را در بیرون از خانه و در معرض آفتاب قرار دهید. پس از گذشت 3 الی 4 روز برگه ی زردآلو آماده خواهد بود. توجه داشته باشید که بهتر است در طی این مدت به زردآو ها سر بزنید و هرازگاهی آنها را زیر و رو کنید.

  1. خشک کردن زردآلو با استفاده از فر

یکی دیگر از روش های خشک کردن برگه زردآلو با استفاده از فر است. در این روش نیز می بایست پس از شستشو هسته های زردآلو را جدا کنید و آنها را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. زردآلو ها را درون سینی فر با فاصله ی مناسب بچینید و توجه داشته باشید که قسمت بریده شده می بایست رو به بالا باشد.

دمای مناسب برای شروع فرایند 50 درجه سانتی گراد می باشد. در این روش می بایست همواره حواستان به زردآلو ها باشد و پس از اینکه پوست های زردآلو شروع به جمع شدن کردند می توانید دمای فر را تا 65 درجه سانتی گراد افزایش دهید. بهتر است در طول این فرایند درب فر را حالت نیمه باز قرار دهید. مرتب به زردآلو ها سر بزنید و پس از اینکه کامل خشک شدند فر را خاموش کرده و زردآلو ها را خارج کنید.

توجه داشته باشید که زردآلوهای خشک شده باید حدود 12 ساعت در دمای محیط قرار گیرند تا به خوبی سرد شوند. سپس می توانید آنها را بسته بندی کرده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

  1. خشک کردن برگه زردآلو با دستگاه میوه خشک کن

خشک کردن برگه زردآلو با دستگاه میوه خشک کن

بهترین روش های خشک کردن برگه زردآلو

در صورتی که در منزل دستگاه میوه خشک کن داشته باشید نیز می توانید به راحتی برگه زردآلو تهیه کنید. پس از اینکه زردآلوهای رسیده را شستید آنها را از وسط برش دهید و هسته ی زردآلو را خارج کنید. زردآلو ها را درون توری های دستگاه خشک کن میوه قرار دهید، به طوری که قسمت گوشتی آن رو به بالا باشد.

نکته ی مهم در این روش رعایت فاصله ی مناسب میان زردآلو ها به منظور عبور جریان هوا است. قبل از اینکه شروع به روشن کردن دستگاه کنید حتما دفترچه راهنمای مربوط به آن را بررسی نمایید تا از دمای مناسب برای خشک کردن زردآلو با خبر شوید. به طور معمول این دما 57 درجه سانتی گراد است و مدت زمان لازم برای خشک شده نیز 12 ساعت می باشد.

شایان ذکر است در این روش نیز همانند روش خشک کردن در آفتاب می توانید مقداری آبلیمو برای جلوگیری از تیره شدن رنگ زردآلو ها بر روی آنها بریزید. این روش از روش های خشک کردن برگه زردآلو در مقایسه با خشک کردن در آفتاب مدت زمان کمتری طول خواهد کشید.

  1. خشک کردن زردآلو در مایکروویو

یکی از دیگر از متداول ترین روش های خشک کردن برگه زردآلو با استفاده از مایکروویو است. در این روش نیز زردآلو ها را به خوبی شسته و هسته ی آن را خارج کنید. تفاوت این روش با سایر روش های خشک کردن برگه زردآلو این است که باید زردآلو ها را ورقه ورقه خرد نمایید. البته توجه داشته باشید که نباید این ورقه ها خیلی نازک باشند.

سپس زردآلو ها را با فاصله درون بشقاب بچینید و درون سینی مایکروفر که از قبل تمیز کرده اید قرار دهید. مایکروویو را روی حالت یخ زدا تنظیم کرده و تایمر را نیز بر روی 30 دقیقه قرار دهید. پس از 30 دقیقه زردآلو ها را چک کنید اگر خشک نشده بودند مجدد  5 الی 10 دقیقه ی دیگر آنها را درون مایکروفر قرار دهید. این روش یکی از سریع ترین روش های خشک کردن برگه زردآلو می باشد.جهت کسب اطلاعات بیشتر با خشکبار ساوه تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *