روش های نگهداری گردو با پوست

روش های نگهداری گردو با پوست

همه چیز درباره ی گردو و روش های نگهداری آن

همه چیز درباره ی گردو و روش های نگهداری آن

روش های نگهداری گردو با پوست یکی از مهم ترین مسائلی است که باید قبل از خرید گردو با آن آشنا شوید. گردو یکی از پر خاصیت ترین تنقلاتی است که سرشار از کربوهیدرات، کلسیم، فیبر، آهن، پتاسیم و انواع ویتامین ها است.

گردو به دلیل خواصی که برای سلامتی دارد یک ماده فوق العاده برای مصرف روزانه می‌باشد. متخصصان تغذیه نیز مصرف گردو را در برنامه ی روزانه پیشنهاد می‌کنند. و اما وقتی اقدام به خرید گردو میکنید تا آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید باید بتوانید آن را به طور صحیح ذخیره کنید.

بنابراین پس از خرید گردو اولین و مهم ترین سوالی که در ذهن خریداران به وجود می آید این است که چگونه گردو را نگهداری کنیم؟ و چگونه می‌توانیم به مدت طولانی گردو را تازه نگه داریم؟

این موضوع اهمیت بسیاری دارد زیرا در صورتی که گردو در شرایط نامناسب نگهداری شود خیلی زود خراب شده و خواص خود را از دست خواهد داد و طعم و مزه ی آن نیز به تلخی می رود. در ادامه ی این مقاله در خشکبار ساوه قصد داریم شما را با روش های نگهداری گردو با پوست و نکات مربوط به آن آشنا کنیم.

نکات مهم درباره ی روش های نگهداری گردو با پوست

نکات مهم درباره ی روش های نگهداری گردو با پوست

نگهداری گردو همانند تمامی آجیل ها که مملو از روغن هستند نیاز به روش ها و نکات خاصی دارد. از آنجایی که روغن موجود در آجیل ها همواره تمایل به فساد دارد و به همین علت نباید در معرض هوای گرم، رطوبت و تغییرات دمایی باشد.

گردو ها معمولا به دو صورت با پوست یا بدون پوست به فروش می‌رسند. به طور کلی اگر بخواهیم بگوییم ماندگاری کدام یک بیشتر است؛ باید بگوییم که گردو بدون پوست ماندگاری کمتری خواهد داشت.

بنابراین بهترین روش نگهداری گردو به همواره پوست است. البته توجه داشته باشید که منظور از پوست همان پوست چوبی و قهوه ای رنگ است. و آن پوست های سبز رنگ گردو باید پس از برداشت گردو جدا شوند زیرا نگهداری به این روش صحیح نخواهد بود.

نگهداری گردو در یخچال یا فریزر:

اولین مورد از روش های نگهداری گردو با پوست نگهداری آن در یخچال و فریزر است. گردوهای با پوست و یا بدون پوست را می‌توان به صورت طولانی مدت و تا یک سال درون یخچال و فریزر نگهداری کرد.

فقط باید توجه داشت که حتما آن را درون ظرف مناسبی که در بسته باشد قرار دهید. همچنین نباید گردو را در معرض مواد غذایی بودار قرار دهید زیرا گردو به راحتی بو را جذب کرده و تازگی آن از بین خواهد رفت.

نگهداری در جای خشک و به دور از رطوبت:

در خصوص روش های نگهداری گردو با پوست باید بگوییم که اگر شرایط نگهداری آن را در یخچال نداشته باشید نگران نباشید. زیرا گردو با پوست را می‌توان خارج از یخچال نیز نگهداری کرد. پس از اینکه مطمئن شدید گردو به طور کامل خشک شده است؛ آن را درون کیسه فریزر و یا ظرف های درب دار بریزید.

در ارتباط با روش های نگهداری گردو با پوست توجه داشته باشید که درب نایلون و یا ظرف باید کاملا بسته باشد تا هوا و رطوبت به درون آن نرود. همچنین لازم به ذکر گرما و آفتاب نیز یکی از عواملی است که گردو ها را خراب خواهد کرد.

بنابراین بهترین شرایط برای نگهداری گردو قرار دادن آن در محلی خنک و خشک است. به عنوان مثال می‌توانید گردو پوست دار را در محل هایی مانند: کابینت، انباری و یا حتی پشت بام نگهداری کنید.

در ارتباط با این روش از روش های نگهداری گردو با پوست نیز باید بگوییم آن را از مواد بودار مانند سیر و پیاز به دور نگهداری کنید. همچنین بهتر است محل نگهداری گردو در محیط های باز با فاصله از دیوار و زمین باشد زیرا ممکن است رطوبت و یا حشرات موذی به داخل آنها نفوذ کنند.

با رعایت تمامی موارد ذکر شده درباره ی روش های نگهداری گردو با پوست می‌توانید آن را بین 6 ماه تا 1 سال به طور تازه نگهداری کنید.

نگهداری گردو بر اساس آب و هوای منطقه

نگهداری گردو بر اساس آب و هوای منطقه

یکی از مهم ترین عواملی که باید در روش های نگهداری گردو با پوست به آن توجه کنیم نوع آب و هوای محل زندگی است. و باید بدانید که روش های نگهداری گردو در مناطق خشک و مرطوب متفاوت خواهد بود.
نگهداری گردو در مناطقی که آب و هوای خشک دارند آسان تر از مناطق مرطوب خواهد بود. در این مناطق می‌توانید گردو ها را با پوست و در جای خنک به راحتی نگهداری کنید.

البته باید توجه داشته باشید که بهتر است گردو ها را درون توری هایی که به راحتی هوا در آنها جریان داشته باشد بریزید. همچنین آن را در محل هایی که امکان ورود رطوبت وجود داشته باشد قرار ندهید و اما در مناطقی که آب و هوای مرطوبی داشته باشند نگهداری گردو ها دشوار تر می‌باشد.

زیرا حتما باید توجه داشته باشید که گردو کاملا خشک شده باشد و هیچ رطوبتی باقی نمانده باشد. زیرا کوچکترین رطوبت باعث کپک زدگی گردو ها در محیط های مرطوب خواهد شد.جهت کسب اطلاعات بیشتر با خشکباره ساوه تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *